Scotch Shrunk kinderkleding

kinderkleding

Sinds 2008 heeft het Amsterdamse modemerk Scotch en Soda een kledinglijn speciaal voor jongens ontwikkeld genaamd: Scotch Shrunk. Bij de aanbieder Woods vind u ontzettend veel kinderkleding artikelen van het merk Scotch Shrunk. Zelf heb ik twee zoons en zodoende ben ik dus in aanraking gekomen met de geweldige aanbieder Woods.

Scotch Shrunk is een stoere kledinglijn met een brutaal randje. De kleding ligt geheel in het verlengde van het moedermerk Scotch & Soda. Een paar items zijn zelfs één op één gekopieerd waardoor jongens er nu hetzelfde bij kunnen lopen als hun vader.

kinderkleding

Outfits samengesteld

Bij Woods heb ik uiteindelijk twee outfits samengesteld van het merk Scotch Shrunk. Deze outfits stel ik samen in de webshop van Woods. Mijn keuze viel voor een spijkerblouse met een beige broek en een outfit met een blauw spijkershirt, daaronder een stoere spijkerbroek. Deze outfits heb ik voor een belachelijk lage prijzen weten te bemachtigen, via de webshop van Woods.

Beide outfits werden binnen 48 uur al aan huis geleverd. Woods levertijd bedraagt maximaal 48 uur wat natuurlijk hartstikke snel is. Dezelfde dag heb ik beide outfits uitgepakt en klaargelegd voor mijn zoons. Zij trokken de outfits aan en ik kon mijn ogen niet geloven. De kleding had de perfecte pasvorm en mijn zoons zagen er geweldig uit. Sindsdien koop ik alleen nog maar kinderkleding van het merk Scotch Shrunk. Het is een geweldig merk waarvan de kwaliteit goed is en de prijzen voordelig. Bent u geïnteresseerd in het assortiment van Woods? Bekijkt u dan de webshop Woods.nl eens!

Online