De nieuwe trend in 2019-2020

Deze herfst en de bijbehorende winter keert het patroonpatroon van kinderen terug naar de 90-fasen waarin tinten en geluk belangrijk waren. Tinten zullen opspringen, texturen zullen energiek zijn en de outfits zullen in de sociale popstijl en manier van 90’s werken. Je zal die stijl vooral terug zien in de winterjas voor kind.

Nostalgic 90’s is de nieuwe gangbare mode die verschillende ontwerpafwijkingen meebrengen voor baby’s en kleuters. Je zal veel subtiliteiten en sprankelende contouren zien. Wat je ook erg veel zag in de jaren 90. Gladde, zorgvuldige contouren met opvallende tinten, live realistische tekeningen en sprenkelende tinten zullen mooier zijn dan ooit.

De kleuren

Voor de patronen van de jonge dames zullen de herfst- en wintertinten dit jaar echt veranderen. Lokale pasteltinten zullen niet meer in zijn, maar de levendige strakke rechte tinten. De patronen van de jonge dames hebben roze tinten die kunnen worden aangewakkerd met tinten zoals blauw, rood, geel en groen. Zo zal je de meisjes winterjas in die kleuren zien verschijnen.

Voor de patronen van de jonge mannen worden de kleuren blauw en rood meer waargenomen. De coördinerende tinten zijn niet overdreven. De bovenkleding is ook belangrijk voor de kledingstukken van de kinderen.

De stoffen

In 2019-2020 zullen de textuurpatronen van de herfst-winter sprankelend en levendig zijn voor de jonge dames. Overdekte neopreen, delicate truien en vinylplaten uit de jaren 90 zijn klaar voor om gedragen te worden. Voor de broeken geldt  dit jaar externe jean-kledingstukken overhevelende tinten, die de denkpatronen van de jaren 90 zullen laten zien.

De jongemannen zullen doffe wassing, neopreen en schaduwrijke vierkante als subtiliteiten hebben. De texturen moeten op maat worden gemaakt in patronen uit de jaren 90, zodat ook hier de denkpatronen van toen goed uitkomen.

De ontwerpdetails

In de nostalgische jaren 90 was er een alternatieve veranderingsperiode gaande. De mensen kleedde zich uitdagend met het haar, de kleding en alle andere gewoonten. Zoals eerder gezegd ga je dit heel erg terug zien in seizoen 2019-2020.