Panama jack sandalen voor de zomer

panama jack sandalen

Warmpanama jack sandalen

Mijn nieuwste aankoop is een paar panama jack sandalen. Deze had ik wel echt nodig, want toen het warme weer begon, had ik eigenlijk niets om aan te trekken. Gelukkig was de levering ongelofelijk snel en kon ik de volgende dag lekker naar de stad zonder warme voeten te krijgen. Eerst was ik nog bang dat ik blaren ging krijgen, maar dit was niet het geval. Het leer was ongelofelijk soepel en het vormde zich helemaal naar mijn voet. Zelfs bij mijn hiel heb ik geen druk gevoeld en de hele middag kon ik lekker struinen zonder pijn ergens te hebben. Naar mijn idee zegt dit altijd veel over de kwaliteit van schoeisel. Goedkoper materiaal is vaak stug en daardoor krijg je hier snel wrijving van, wat kan resulteren in verschillende pijnlijke dingen.

Levering

Deze panama jack sandalen heb ik gekocht via Van Bommel. Bezorging was dus erg vlot, maar ook nog eens gratis. Dit is altijd fijn, want zo houd jij weer geld over voor leukere dingen. Mocht jij nu ook op zoek zijn voor jezelf of iemand die je kent, dan moet jij hier zeker een kijkje nemen. Het assortiment is erg groot, dus er zit altijd wel iets tussen naar jouw smaak.