Naar een zeer goede dameskapper in Delft

dameskapper in Delft

Wanneer ik naar de dameskapper in Delft ga, kom ik altijd met een zeer trendy kapsel weer thuis. Deze kapper weet wat mode is en zal er dan ook alles aan doen om de klanten zo tevreden mogelijk naar huis laten gaan. Hier staat de service hoog in een vaandel, zijn de prijzen zeer aantrekkelijk en kan je zonder een afspraak naar binnen lopen. Ben je hier al bekend bij deze salon, dus een trouwe klant, dan krijg je ook nog eens extra korting. Trouwe klanten korting noemen zij dit.  dameskapper in Delft

Een afspraak maken bij de dameskapper in Delft, is niet nodig

Regelmatig hebben zij hier bij de dameskapper in Delft leuke acties, zoals:

  • Binnen 4 weken terug  15% korting op alle behandelingen.
  • Binnen 6 weken terug 10% korting op alle behandelingen.
  • Op woensdag  kinderen t/m 12 jaar 10% korting.
  • Studenten 10% korting.

Gisteren heb ik weer eens in de spiegel van deze kapper gekeken en het resultaat is verbluffend. Normaal heb ik zeer lange haren en die draag ik vaak in een saaie staart. Moet er eerlijk bij zeggen dat ik niet zo handig met mijn haren ben. Dit was dan ook één van de redenen dat ik mijn haren kort wilde hebben. Kort zijn zij zeker en het staat mij geweldig!!