Naar de kapsalon in Vlaardingen

Wil jij net als mij goed geholpen worden bij kapsalon Vlaardingen? Dan weet ik voor jou een hele goede zaak waar jij professioneel wordt geholpen. Onlangs ben ik namelijk naar een zaak geweest waar jij op jouw gemak wordt geholpen. Als jij daar naar binnenloopt zie jij dat er een hechte band is tussen het personeel. Het is een echte familiezaak. Lekker knus en jij krijgt bij binnenkomst een lekker kopje koffie. maar het allerbelangrijkste jij wordt er ook goed geknipt. Zowel dames, heren en kinderen kunnen hier terecht. Het personeel heeft al jarenlang ervaring in de kniptechnieken.

Highlights laten zetten

De medewerkster van de zaak: Haarmode Louise, heeft eerst mijn  haren netjes in model geknipt en is daarna begonnen aan het verven van mijn haar. Er werd gebruik gemaakt van professionele producten. Dit bedrijf gebruikt de merken: KEUNE en Davines. Nadat mijn haren gekleurd waren en het helemaal naar mijn wens was, heeft de medewerker highlights in mijn haren gezet. Zo kreeg ik wat lichtere plukjes in mijn haren. Het totaalplaatje van mijn haar zag er mooi uit. Wil jij ook naar de kapsalon in Vlaardingen? Maak dan eens een afspraak bij deze onderneming, ik weet zeker dat het jou zal bevallen.