Goede kapper nabij Capelle aan den IJssel

kapper Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kapper nabij Capelle aan den IJssel, zoek dan niet verder. Want deze heb ik gevonden en de naam van deze salon is Make Beauty. Hier ben ik al meerdere keren geweest en elke keer sta ik er versteld van hoe prachtig ik na een behandeling er weer uit zie. Iedereen kan hier terecht, jong, oud, man en vrouw en de kinderen niet te vergeten. Volgens de laatste trens maken zij van jouw uiterlijk een geheel nieuwe look. Behalve knippen kan je ook andere voor andere behandelingen terecht, zoals:

  • Make-up
  • Visage
  • Manicure
  • Wimperextensions

kapper Capelle aan den IJssel

Een heel ander gezicht

Nadat ik bij de kapper nabij Capelle aan den IJssel wederom een afspraak had gemaakt, ben ik op zoek gegaan naar verschillende modellen. Zo had ik uit meerdere roddelbladen foto’s geknipt van mensen met bijzondere kapsels. Omdat ik eerdaags een bruiloft heb, wilde ik een keer de blits maken met een totaal ander look. Toen ik de salon bij Make Beauty binnen liep werd ik hartelijk ontvangen. Met een kopje koffie werd er met mij besproken wat ik precies wilde, daarna is de stylist aan de slag gegaan. Tot de dag van vandaag kan ik nog steeds niet geloven dat diegene die ik elke dag in de spiegel zie, ikzelf ben.