Goede herenkapsalon in Utrecht

Ben jij op zoek naar een goede herenkapsalon Utrecht? Dan kunnen wij jou wel een hele goede aanraden. Dat is het bedrijf: Versatiliy Studio 3.0. Bij dit bedrijf wordt jij professioneel geknipt door de medewerkers. Zelf gaan wij met het hele gezin ook altijd naar de zaak, want naast mannen kunnen hier ook vrouwen en kinderen terecht. De medewerkers zijn allemaal goed opgeleid en volgen vaak cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo kunnen zij jou ook goed knippen met de nieuwste mode. Zelf vind ik een moderne haarmode heel erg belangrijk en wil ik er altijd verzorgd uit zien.

Professionele producten

Als ik naar deze zaak ga laat ik de medewerkers altijd eerst mijn haren wassen. Daarna worden mijn haren in een mooi model geknipt en daarna wordt het met de fohn gedroogd. Als laatste stylen zij mijn haar nog, zo dat ik op en top de deur uit ga. Mijn vrouw laat altijd haar haren hier verven met professionele producten. Zo blijft de kleur van haar haar erg lang mooi. Mijn zoontje wil altijd een heel stoer modelletje met een lijn erin wat met de tondeuse wordt gedaan. Wil jij ook een afspraak bij deze herenkapsalon in Utrecht? Kijk dan eens op de website van deze zaak.