Geweldige kapper in Utrecht centrum

kapper Utrecht centrum

Salon Beau Rivage, is een geweldige kapper in Utrecht centrum. Hoewel ik al aardig op leeftijd ben, vind ik het zeker belangrijk om er goed verzorgt en hip uit te zien. Vroeger was het vaak dat de wat oudere dames een permanent lieten zetten en verder werd er geen aandacht aan besteed aan het uiterlijk. Omdat ik dit juist heel belangrijk vind om er goed uit te zien, kijk ik regelmatig in de spiegel van de coiffeur. Vooral bij deze salon is het zeer prettig om heen te gaan. Het vriendelijke personeel weet van mijn haar altijd een bijzonder mooie coupe te maken.  kapper Utrecht centrum

Wederom een schitterend resultaat

Sinds ik mijn haren laat doen bij de kapper in Utrecht, zie ik er een stuk jonger uit. Want behalve een goede knipbeurt laat ik regelmatig mijn haren verven. De laatste keer heb ik zelfs een antipluis keratine behandeling gehad. Hierdoor zien mijn haren er nog stralender uit. Echter wil jij hier meer informatie over hebben, dan kan je het beste even contact opnemen met deze salon.

Wil jij hier ook aan afspraak maken, dan is dit mogelijk door te bellen of het contactformulier op hun website in te vullen. Misschien tot snel?