Zomerschoenentrends voor 2021

Elk jaar zijn er weer andere modetrends. Doordat het zo snel veranderd is het voor veel mensen niet meer bij te houden en weten ze niet meer wat voor schoenen ze het beste kunnen kopen. Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe schoenen voor deze zomer, is het dan misschien handig om een aantal van de nieuwste trends te bekijken. Wij hebben voor jou een paar van deze trends op een rijtje gezet.

Kleuren

Om te beginnen zijn sneakers in allerlei kleuren dit jaar enorm populair. Het is niet meer nodig om zwarte of witte sneakers te dragen, maar dit jaar is het helemaal top wanneer je in felle kleuren loopt. Steeds vaker zul je deze kleurrijke schoenen op straat langs zien komen. Wanneer je besluit om felle sneakers te dragen is het belangrijk dat je deze schoenen goed weet te matchen met je outfit. Merken zoals Dsquared2 en Nike Jordan hebben veel opvallende schoenen die helemaal hip zijn deze zomer.

Oud maar vertrouwd

Sommige schoenen blijven tijdloos, waardoor ze elke zomer in de mode zijn. Denk bijvoorbeeld aan Niks AF of All Stars. Ook deze simpele schoenen zullen dit jaar weer helemaal in de mode zijn. Het voordeel van deze schoenen is dat je ze bij bijna elke outfit kan dragen.

Suède

In het verleden zag je het vooral bij nette schoenen, maar tegenwoordig zie je suède steeds vaker terugkomen bij alle schoenen. Het merk Alexander McQueen heeft bijvoorbeeld hele mooie suède schoenen. Deze soort schoenen zullen dit jaar ook helemaal in de mode zijn. Het is een opkomende trend die de komende jaren steeds populairder gaat worden.