Zijn injectables pijnlijk?

Ik wil maar al te graag injectables laten plaatsen. Alleen wil ik eerst zoveel mogelijk informatie verzamelen alvorens ik uberhaupt een afspraak ga maken. Het belangrijkste wat ik wil weten is of dat deze behandeling pijnlijk is. In mijn geval gaat het over het feit dat ik last heb van overmatig zweten. In het begin vond ik het niet zo erg en kon ik mij op tijd omkleden. Maar nadat andere mensen dit in de gaten kregen, merkte ik het aan mijn zelfvertrouwen. Die was namelijk op standje laag en maakte mij onwijs onzeker.

Oplossing gezocht

In het begin was het omkleden geen probleem, zolang ik er maar voor zorgde dat mijn reserve shirt precies hetzelfde was. Hierdoor kon niemand het in de gaten krijgen toch? Uiteindelijk had iedereen het al wel in de gaten, maar er werd niks over gezegd. Tot op het moment dat ik er klaar mee was en een oplossing wilde gaan zoeken. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de voordelen en nadelen van injectables. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Hier kun je deze behandeling ondergaan en tevens alle vragen beantwoord hebben. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt bij dit bedrijf om mijn probleem te bespreken. Diezelfde week kon ik er al terecht en met knikkende knieën ben ik daar naar binnen gestapt. Lichtelijk zenuwachtig geworden maar ik had er wel onwijs veel zin in om mij niet meer drie of vier keer per dag te moeten omkleden!