Zelfverzekerd door kliniekveldhoven.nl

Kliniekveldhoven.nl

Ik was sinds mijn 30e al best onzeker over mijn rimpeltjes, maar dit is verleden tijd door de injectables van kliniekveldhoven.nl. Ik ben ze zo dankbaar, ik durf weer zonder make-up over straat en mensen zeggen dat ik er goed uit zie voor mijn leeftijd. Toen ik een jaar of 30 was begonnen de rimpels naast mijn mond en neus te groeien. Het zit ook in mijn familie dat vrouwen op vroege leeftijd rimpels krijgen dus ik was er al heel mijn leven bang voor.Kliniekveldhoven.nl

Sceptisch

De mensen om mij heen waren sceptisch over het resultaat, gelukkig heeft kliniekveldhoven.nl me gerustgesteld. Veel mensen dachten dat ik er na injectables uit zou gaan zien als iemand zonder emoties, maar niets is min der waar. Ik lach juist een stuk liever omdat ik me geen zorgen meer hoef te maken over mensen die denken dat ik rimpels heb als ik lach. Ik heb het uiteindelijk voor mezelf gedaan natuurlijk en merk dat het een van de beste beslissingen is geweest in mijn leven.

Herhaling

Deze fillers blijven ongeveer 2 tot 3 jaar zitten en dan zal ik ze moeten laten bijvullen. Ik vind dat best een lange tijd voor deze prijs en heb er dan ook zeker geen spijt van. Ik denk zelfs dat ik tegen de tijd dat ik kraaienpootjes ga krijgeKliniekveldhoven.nln, nog een keer terug ga om deze ook op te laten vullen. Ik weet nu dat ik niet bang hoef te zijn voor de pijn en dat ik achteraf nog blijer ben dan ik van tevoren had kunnen dromen.