Welke tas is het best voor jou?

Een tas, wat is het toch mooi om er een handige te hebben. Dit natuurlijk het liefst van een van je favoriete merken. Hier heb je bijvoorbeeld de keuze uit handtassen van Patrizia Pepe of Gianni Chiarini. Een klassieke handtas, een schoudertas of een heuptasje, ze allemaal maken een belangrijk deel uit van je outfit. Maar een handtas is niet alleen voor je outfit belangrijk, eerst en vooral is de functie van een tas natuurlijk om je spullen te dragen.

Hoe beslis je dus welke tas de juiste is voor jezelf?

Waarvoor gebruik je hem en hoe daag je hem het liefst?

Gebruik je je tas voor op werk, op reis of gewoon voor een mooi diner. Voor elke gelegenheid zijn er andere tassen. Een clutch kan elegant zijn en dus passend bij een mooi diner, maar voor je werk is hij niet zo handig. Een clutch heeft geen grip, is meestal klein en heeft dus alleen ruimte voor je mobiel en portemonnee. Een schoudertas of handtas is hier dan de slimmere keuze.

Omdat er zoveel verschillende soorten tassen zijn is het ook belangrijk om te weten hoe je hem het liefst draagt. Heb je graag je handen vrij, dan is het handig om een schoudertas of rugzak te halen. Een rugzak is ook handig als je bijvoorbeeld op reis bent en je handtas niet constant in je hand wilt hebben.

Welk merk?

Er zijn natuurlijk veel merken waar je uit kunt kiezen. Dit maakt het ons niet makkelijker om een tas te kiezen. De merken Gianni Chiarini of Patrizia Pepe hebben mooie handtassen en schoudertassen. Als je meer in de richting van buiseness wilt gaan kun je beter naar tassen van Socha kijken.