Voor promotie of als geschenk: keycords en lanyards van Keycord-lanyard.nl

Keycord-lanyard brengt met hun lijn trendy keycords  en lanyards de sleutel naar een succesvol promotie- of relatiegeschenk. Een mooi en functioneel relatiegeschenk is een waardevol marketingtool. Het is soms lastig zoeken naar een passend cadeau. Want de beste geschenken gebruik je dagelijks. Een keycord is een cadeau wat voor iedereen van pas komt. Je hebt zo altijd je sleutels en bedrijfspasjes bij de hand. Bij Keycord-lanyard.nl bestel je makkelijk en snel keycords met jouw naam en logo.

Divers assortiment

Keycord-lanyard.nl heeft een zeer divers assortiment van keycords of lanyards. De keycords kunnen bedrukt worden met jouw logo of tekst. Ze kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. De lanyards zijn in verschillende kleuren leverbaar met diverse afwerkingen, zoals een duimhaak, een sleutelring of een ovaalhaak. Omdat Keycord-lanyard.nl over het personeel en materieel beschikt om  snel te bedrukken, zijn er korte levertijden. Bovendien worden levertijden stipt nagekomen. Bijkomend voordeel is dat de keycords tegen zeer scherpe prijzen worden geleverd.

Opvallend originele keycords

Wil je iets bijzonders op het gebied van keycords dan heeft Keycord-lanyard.nl genoeg originele varianten in het assortiment. Zo zijn er de keycords van kurk met een bijzondere stijlvolle uitstraling door het natuurlijke materiaal. Het kurk kan ook bedrukt worden. Sta je als bedrijf voor duurzaamheid, dan straal je dat ook meteen uit met een keycord gemaakt van PET recycled materiaal. Ook bijzonder en grappig is een keycord met daarin een flesopener. Dit is bovendien erg handig voor horecapersoneel.

Een keycord of lanyard voor elke gelegenheid bij Keycord-lanyard.nl

Een keycord is een cadeau geschikt voor verschillende gelegenheden. Het is een origineel weggeefcadeau om bijvoorbeeld uit te delen op een beurs. Het is ook een mooi geschenk voor de nieuwe collega’s in het bedrijf als ze hun contract tekenen. Zo hoor je er meteen helemaal bij met je eigen keycord.