Vierdaagse uitgelopen met een mooi heuptasje

Safekeepers

Afgelopen zomer heb ik samen met mijn zus een doel bereken. Ons doel was om de vierdaagse in een keer uit te lopen. Dit doel, hebben we na vele zware kilometers weten te bereiken. Het lopen verliep goed maar er waren ook zeker mindere momenten tijdens de rit. Zo was het op de eerste twee dagen erg warm en was er bij ons even een moment dat we een tekort aan water hadden. Het tekort aan water was gelukkig na een kleine tijd alweer voorbij. Zo kregen we van wat aardige voorbijgangers flesjes met water. De volgende dagen hadden we wel genoeg water meegenomen en dat konden we erg handig bewaren in onze heuptasjes.

Overzichtelijk aanbod

De heuptasjes die we hadden, vonden we door te zoeken op Google naar ‘’Heuptasjes’’. We kwamen uiteindelijk terecht bij de site Safekeepers. Een mooie site met een overzichtelijk aanbod. We vonden, dankzij het overzichtelijk aanbod, als snel een geschikt heuptasje voor ons beiden. We bestelde er gelijk twee en binnen een paar dagen waren de heuptasjes al binnen. We gingen ze gelijk passen, en we hadden geluk, ze paste precies! Ook waren de tasjes van een mooi soort leer gemaakt en waren ze vooral erg stevig. De vakjes die erin zaten waren ook erg handig. We wisten zeker dat we de vierdaagse er wel mee zouden doorkomen.

‘’Het paste er allemaal goed in’’

En inderdaad, we kwamen er de vierdaagse prima mee door. De flesjes water, snoepjes, boterhammen etc. paste allemaal goed in de heuptas. We konden er erg makkelijk bij en alles konden we ook erg gemakkelijk weer opbergen. De heuptasjes zijn ons goed bevallen en liggen nu al weer klaar voor de volgende vierdaagse! Safekeepers heeft ons niet teleurgesteld