top 8 gadgets voor mannen

Er zijn een heleboel gadgets die perfect zijn voor mannen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om georganiseerd te blijven, een nieuw speeltje om mee te spelen, of gewoon een manier om je leven een beetje makkelijker te maken, er is een gadget voor jou. Hier zijn enkele van de beste gadgets voor mannen:

1.Tile Mate: Dit is een geweldige gadget voor mannen die altijd hun spullen kwijtraken. De Tile Mate is een kleine Bluetooth tracker die je kunt bevestigen aan je sleutelbos, portemonnee, of iets anders dat je zou kunnen verliezen. Wanneer je je item kwijt bent, open je gewoon de app en het zal je helpen het op te sporen.

2.Amazon Echo: De Amazon Echo is een stem gestuurde luidspreker die veel dingen kan, van muziek afspelen tot vragen beantwoorden. Het is perfect voor mannen die altijd onderweg zijn en snel informatie moeten kunnen krijgen.

3.Homedics Shiatsu Voet Massager: Deze gadget is perfect voor mannen die altijd aan het lopen zijn up hun werk. De Homedics Shiatsu voetmassager helpt de pijn en spanning in uw voeten en benen te verlichten.

4.Fitbit Flex: De Fitbit Flex is een geweldige gadget voor mannen die in vorm willen komen. Het houdt uw stappen, afstand en verbrande calorieën bij, en synchroniseert ook met uw smartphone om geven je real-time feedback.

5. Philips Norelco Baardtrimmer: Deze gadget is perfect voor mannen die hun baard getrimd willen houden en er goed uit willen laten zien. De Philips Norelco baardtrimmer is een geweldig apparaat waarmee je je baard elke keer perfect kunt trimmen.

6. GoPro HERO: De GoPro HERO is een geweldige gadget voor mannen die graag hun avonturen vastleggen. Of je nu wandelt, fietst of gewoon je stad verkent, de GoPro HERO helpt je elk moment vast te leggen.

7. Samsung Galaxy Gear S3 Smartwatch: De Samsung Galaxy Gear S3 smartwatch is de perfecte gadget voor mannen die verbonden willen blijven. Je kunt ermee bellen, sms’en en zelfs je e-mail lezen vanaf je pols.

8. Card protector een card protector is een pasjeshouder met een blocking-systeem zodat dieven niet de NFC-chips van uw pasjes kunt aflezen met een apparaat en eventueel geld van je stelen.

Bron:https://secrid.com/nl-nl/