Sportief en functioneel

Fjallraven

Ook wanneer je een sportief uitje onderneemt, een wandeling in de bergen of een ander stukje natuur heb je een goede tas nodig. Natuurlijk is een rugtas ideaal om mee te nemen, op deze manier heb je toch je handen vrij en kun je al je spulletjes meenemen. Voordeel is tevens dat je gewoon rechtop kunt blijven lopen, zodat de rug het minst wordt belast tijdens je wandeling. Verschillende formaten van een Fjallraven tas maken het mogelijk, dat je altijd wel een tas vind die aan je eisen voldoet. Leuke kleuren en praktische modellen om gebruik van te kunnen maken.

Fjallraven

Perfecte materialen

Bij het ontwerpen van een rugzak is het belangrijk wat voor materiaal je gebruikt, een bui regen moet geen enkel probleem zijn zodat de spullen in je tas gewoon droog blijven. De verschillende vakken in de tas, maken dat je met gemak al je spulletjes mee kunt nemen. Bij de Fjallraven modellen zijn er binnen het assortiment ook mini modellen voor kinderen, of de sporter welke niet zoveel heeft mee te nemen tijdens zijn buitenactiviteit. Op deze manier vind je voor groot en klein, altijd een tas om voldoende spullen, eten en drinken mee te nemen.

Leuke uitvoeringen en kleuren

Bij een Fjallraven rugtas hoort ook een leuke kleur waaruit je kan kiezen, of dit nu voor een rugzak is of voor een tas om naar school te gaan. Want bij travelbags.nl vind je de leukste praktische en kleurrijke tassen. Ben je een backpacker dan zit je bij Travelbags ook goed, ook grotere modellen vind in de webshop om echt alles mee te nemen wat je nodig hebt om je reis. Kies voor het juiste model wat je zoekt, en ga voor die aparte kleur wat je tas of rugzak uniek maakt tussen de andere tassen.