Online horloges kopen

Gemakkelijk en snel horloges bestellen vanuit huis doe je bij Watches4watch. Dit is de online specialist op het gebied van horloges. 

Watches4watch en Oonk Time & Jewel

Watches4watch is het online onderdeel van Oonk Time & Jewel. Oonk Time & Jewel is al bijna honderd jaar een begrip in Limburg; ook voor reparatie van horloges. Door  samenwerking van deze bedrijven is het mogelijk om prachtige horloges aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast krijg je standaard twee jaar garantie op alle horloges die je in de webshop hebt gekocht. 

Het aanbod

Je kan bij Watches4watch online horloges kopen van allerlei bekende merken zoals Armani, Hugo Boss, Diesel, Burberry en Michael Kors. Zij verkopen dames en herenhorloges en smartwatches. Een smartwatch is niet alleen een horloge, maar heeft daarnaast allerlei andere functies erbij, zoals bijvoorbeeld een camera, een rekenmachine, gps, een kompas…enzovoort. Echt een leuke gadget.

Waterdichte horloges

Over waterdichtheid van horloges valt nogal wat te vertellen. Bij Watches4watch hebben ze er een speciale pagina aan gewijd, waarom je alle benodigde informatie hierover kan vinden. Zie hier.

New year deals

Tot en met 31 januari 2020 kan je nog gebruik maken van speciale kortingen. Klik hier voor de new year deals. Hier kan je online horloges kopen met kortingen die wel op kunnen lopen tot 70%! Op de website kan je eenvoudig filters instellen om precies dat horloge te vinden dat je zoekt. 

Levertijden

De meeste horloges heb je binnen drie tot vijf werkdagen in huis. Sommigen zijn direct leverbaar; dan staat het erbij vermeld. Direct leverbaar wil zeggen op werkdagen besteld voor 22:30 uur is de volgende dat bij jou thuis bezorgd.