Nieuwe shabbies besteld bij www.to-be-dressed.nl

to-be-dressed-logo-shadow

 

shabbieIn de winter heb ik het heel snel koud. Mijn voeten zijn altijd als eerste het koudst en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed paar schoenen. Helaas hadden mijn oude winterlaarzen het niet overleefd en daarom wilde ik weer paar schoenen. Deze keer wilde ik Shabbies hebben en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan naar een goede deal.

Goede website gevonden

De website die het hoogste stond in de zoekresultaten was www.to-be-dressed.nl. Toen ik op deze website keek voor de schoenen van Shabbies zag ik heel erg veel schoenen. Op deze website werden heel veel schoenen aangeboden van het merk. Niet alleen schoenen van Shabbies werden op deze website verkocht, maar ook hele mooie leren tassen.

In het begin wilde ik simpele laarzen hebben van Shabbies, maar mijn oog viel uiteindelijk op de chelsea boot. Een chelsea boot is een half hoge laars met een stuk elastiek in de hals van de schoen. Op deze manier kan je de schoenen snel en makkelijk aantrekken, maar het ziet er ook nog eens netjes uit.

tasOmdat ik de schoenen zo geweldig vond, heb ik deze gelijk in mijn winkelwagentje gedaan. Bij de schoenen zag ik ook nog een hele mooie tas van Shabbies. De schoenen waren zodanig afgeprijsd dat ik mijzelf ook heb beloond met een mooie tas!

De schoenen en de tas kwamen op de verwachtte leverdatum aan. Mijn chelsea boots zaten in een keer goed en de tas was van heel mooi leer gemaakt!