Motorkleding kopen

Motorkleding is erg belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat je kleding veilig en comfortabel is. Rijden in de kou, extreme hitte of een stortvloed aan regen kan je concentratie op de weg verstoren. En dat zorgt voor een echt ongemakkelijke rit als je niet goed uitgerust bent met motorkleding. Om goede motorkleding te kopen is het verstandig om eens een motorpakken sale te bezoeken. 

Bescherming
De fijnste kleding is schokbestendig. Zoek naar lagen met meer bedekking op de ellebogen, schouders en rug. De knieën en heupen van de broek moeten worden gepantserd. Dit type bescherming valt onder de gewrichten en beschermt je terwijl je met je armen aan je zijkanten staat. Als je in een rijhouding zit, moet je er rekening mee houden dat deze juist moet zijn geplaatst. Sommige kleding zal ook instelbare compartimenten hebben om verschillende been- en armlengten te kunnen dragen.

Kies kleding die past
Probeer altijd de kleding die je van plan bent te kopen. De kleding moet comfortabel zijn zonder te strak te zijn. In het geval van een slide over de weg, is het waarschijnlijker dat het in positie blijft op je lichaam, wat een betere bescherming biedt. Zoek kleding met verstelbare waists, zodat deze geschikt is voor verschillende maten en geschikt is voor meerdere lagen kleding die je mogelijk draagt. De inritsende voering zal je door drie verschillende seizoenen voeren. Je moet de kleding ook testen terwijl je op een fiets zit om te controleren of deze je knieën, heupen, armen of schouders niet blokkeert.

Bovendien is de kleding die je draagt bedoeld om je veilig op de weg te houden. Terwijl je staat, zullen je broek en jas langer lijken, maar tijdens het rijden wil je dat je mouwen je polsen bedekken. Zorg er altijd voor dat de lengte van je jas voldoende is om je broek te overlappen. Ook tijdens het rijden moeten de pootjes je enkels bedekken. Als je je zorgen maakt over hoe je zult verschijnen, zijn er een aantal bedrijven die trendy en hoogwaardige kleding leveren.

Constructie
Zorg ervoor dat de naden dubbel of drievoudig zijn gestikt met een gladde afwerking. Ze zullen veerkrachtiger zijn en minder waarschijnlijk openspringen tijdens een dia. De naden die je voelt wanneer je kleding aandoet, zijn onaangenaam en afleidend tijdens het dragen ervan. Selecteer een laars met enkelsteun, een stalen schacht, een schakelkussen en teenbescherming. Kies oliebestendige zolen die zijn vastgenaaid in plaats van vastgelijmd.