Mooie voetbalkleding online kopen

Op zoek naar mooie voetbalkleding online, dan moet je eens op de site van Sportswear4all kijken. Hier kan je zeer mooie shirts, broeken, tassen en zelfs voetbalkleding voor het hele team bestellen. Zelfs bestaat er de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken met een naam, nummer logo of sponsor. Wanneer je meer dan 14 stuks besteld krijg je één bedrukking in het zwart of wit gratis. 

Voor ons damesteam waren wij op zoek naar nieuwe outfits, onze oude kleren waren erg uit de mode. En om een beetje op te vallen was het de bedoeling om echt blitse kleding te bestellen. 

Onze eerste wedstrijd in nieuwe kleding

Nadat wij de bestelling van de voetbalkleding online hadden besteld was het wachten tot alles geleverd werd.  Veel en veel sneller dan verwacht werd het grote pakket afgeleverd. Meteen open gemaakt om het resultaat te zien en dat was geweldig!. 

Afgelopen zondag hadden wij onze eerste wedstrijd in onze nieuwe outfit. Het was wel even wennen om onze dames in het groen in plaats in het blauw te zien voetballen. De kleren stonden bij iedereen geweldig en of het door de mooie kleding komt of door onze geweldige voetballers, wij hebben deze wedstrijd gewonnen!