Met kleding jouw persoonlijkheid vertellen

Veel mensen laten een deel van wie ze zijn zien via de keuze van kleding en dit is voor veel mensen belangrijk om zichzelf te zijn. Zo is elke stijl een vertaling van verschillende gevoel en persoonlijkheid die een vertaling is van hun emotie of hun ideologie. Merken geven net zoals bepaalde stijlen ook een bepaalde berichtgeving naar andere mensen. Wat zegt het merk over jou en wat betekent dat voor je kleding stijl?

Levi’s

Spijkerstof is praktisch en natuurlijk super stoer, het kan op allerlei manieren worden gedragen maar de look zal altijd een beetje stoer zijn. Het kan echt een 70’s stijl hebben maar ook een 2000 vibe hebben. Met denim kun je veel doen van skinny naar riped en nog zo veel meer maar toch zal spijker een stuk stoer en casual blijven. Als je je favoriete denim koopt kijk dan naar de hoge kwaliteit merken zoals levi’s en wranglers zodat jou favoriet zolang mogelijk kan dragen.

Bjorn Borg

Veel mensen kennen het alleen als een onderbroeken merk maar natuurlijk is het niet alleen dat, al zijn de boxers wel ontzettend comfortabel. De kleding van Bjorn Borg is er natuurlijk de comfortabel en dit is ook te zien in de stijl van het merk. Het is ook een beetje een jongensachtig merk dus de tomboy vibe zul je hier ook nog zien.

Verder kunnen er nog zoveel merken jou beschrijven en is er nooit één die bij je past. Zorg dat je soms wat nieuw probeert maar het belangrijkste is dat jij je er blij in voelt.