Kostuum op maat laten maken door Savile Row & Co

kostuum op maat

Wil jij ook een kostuum op maat laten maken door Savile Row & Co in Den Haag, dan ben je hier aan het juiste adres. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen, dat zij hier bijzonder mooi werk afleveren. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw maten op laten meten. Dat wordt overigens nog met een meetlint gedaan en op basis van 35 meetpunten. Door op deze manier een kostuum te laten maken, kan je ervan uitgaan dat die ook als gegoten zit. Voor mijzelf zal ik nooit meer een ander pak willen kopen, want deze zitten perfect. kostuum op maat

Wil jij ook een kostuum op maat laten maken?

Een kostuum op maat laten maken, kan je het beste bij Savile Row & Co laten doen. Hier weten zij als geen ander om er een perfect model van te maken. Bovendien is elk model dat jij hier koopt een uniek geval. Zo kan jij zelf bepalen van welke stof deze worden gemaakt. Maar ook als er extra zakken op gemaakt moeten worden, of zelfs helemaal geen zak. 

Voor mijn werk is het belangrijk om er altijd netjes uit te zien. Daarom laat ik mij pakken alleen maar maken. De kans dat ik iemand tegen kom met dezelfde kleding aan is dan nihil.