kapsalon veldhoven levert goed werk

Afgelopen weekend ben ik naar kapsalon veldhoven geweest. Ik wist totaal niet hoe ze knipte. Voordat ik daarheen ben gegaan hoorde ik natuurlijk wel goede verhalen van vriendinnen, maar dat was het ook. Ik heb toen telefonisch een afspraak gemaakt en ben daar toen heengegaan. 

kapsalon veldhovenToen ik daar aankwam zag alles er heel netjes en verzorgd uit. Ik werd netjes ontvangen en kreeg kop koffie aangeboden. Normaal gesproken moet je lang wachten, maar dat is bij kapsalon veldhoven zeker niet het geval. Met een paar minuten werd ik al geholpen. Je kon merken dat mevrouw veel ervaring had met knippen en verven. Ze was erg secuur, maar wel snel. Dat zie je de laatste tijd niet vaak. 

Echt een aanraderkapsalon

Het resultaat mag er echt wezen. Mijn haren zijn supernetjes geknipt en de verf zit er goed in. Wat betreft de kosten viel het ook enorm mee. Als je de prijzen van hun vergelijkt met overige bedrijven zit daar een gigantisch verschil in. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om hier naar de kapper te gaan. Alles wat je als een klant wenst krijg je. Namelijk een goede service, voordelige prijs en ze leveren kwaliteit. Mijn zal je daarom ook zeer zeker nog eens terug zien. Ik ben ze ontzettend dankbaar!

Op de website vind je veel informatie over het bedrijft. Ze zijn telefonisch bereikbaar. Uiteraard kan je dan ook een afspraak maken.