Juwelier Rotterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare juwelier in Rotterdam met horloges van hoge kwaliteit dan moet je naar Brunott. Deze juwelier bestaat inmiddels ruim 100 jaar en opende haar eerste winkel in de oudste winkelstraat van Rotterdam. Je vindt de juwelier op de Oude Binnenweg, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je horloge online te kopen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je lang op je horloge moet wachten, want als je het horloge voor 16:00 uur besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. Als je liever in gesprek gaat met professionele en klantvriendelijke verkopers dan ben je natuurlijk ook altijd welkom in de winkel in Rotterdam.

Koop online of in de winkel

Selecteer online je horloge op merk, materiaal, kleur of type uurwerk en je ziet meteen in een handig overzicht welke horloges allemaal aan jouw wensen voldoen. In de winkel geldt hetzelfde. Je geeft aan de verkoper aan welke wensen je hebt voor het horloge en op basis daarvan zal de verkoper een selectie met mooie horloges voor je neerzetten. Het is maar net welke manier van een horloge kopen je zelf prettig vindt. Zowel online als in de winkel krijg je een horloge van hoge kwaliteit die aan jouw wensen voldoet.

Reparaties en onderhoud

Bij Brunott kun je niet alleen terecht voor het kopen van een horloge, maar ook voor reparaties en onderhoud aan je horloge. Als je horloge het niet meer doet dan kan je bij Brunott onder meer terecht voor een batterijwisseling, een nieuwe kroon, nieuw horlogeglas of een nieuwe opwindstift. Ook kan je hier terecht voor een periodieke onderhoudsbeurt. Je horloge wordt veel gebruikt, dus het is goed om het horloge eens in de zoveel tijd te laten controleren door de horlogemakers van Brunott.