Juwelier Capelle

Als je op zoek bent naar mooie horloges in een juwelier bij Capelle aan den IJssel dan ben je bij Brunott aan het juiste adres. Hier vind je een heel groot aanbod in mooie horloges, voor mannen, vrouwen en unisex. Of je nu houdt van een klassiek horloge voor je werk of van een sportief horloge voor in je vrije tijd. Je vindt ze hier allemaal. Iedereen heeft een eigen smaak, dus hoort daar een grote collectie aan verschillende horloges bij. Je ziet alle horloges in een handig overzicht en selecteert waar jouw horloge aan moet voldoen. Of het nu gaat om merk, kleur, prijs of materiaal. Je kiest je horloge uit en binnen afzienbare tijd heb je een mooi horloge om je pols.

Hoge kwaliteit horloges

Brunott bestaat al meer dan 100 jaar en is daarmee de oudste juwelier in Rotterdam. Bij Brunott hebben ze veel ervaring met horloges en weet je zeker dat je een mooi horloge krijgt. Alle horloges zijn van goede kwaliteit. Bij Brunott begrijpen ze dat je een horloge echt moet zien als investering. Het is immers een sieraad dat niet alleen is voor de sier, maar dat je ook veel gebruikt. Daarom zijn alle horloges gemaakt van de beste materialen.

Service Brunott

Brunott heeft een vestiging in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Je kan online 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht, maar ook in de vestiging in Capelle aan den IJssel kan je elke dag langskomen. Zo kan je ook buiten werktijd langs om een mooi horloge uit te zoeken. De professionele en klantvriendelijke verkopers staan in de winkel voor je klaar om je te helpen bij het maken van een keuze. Als je ervoor kiest om je horloge online te bestellen dan is je horloge het hele verzendproces gratis verzekerd. Dit betekent ook dat een handtekening nodig is en het pakketje nooit zomaar bij de buren wordt afgeleverd. Zo weet je zeker dat het mooie horloge van Brunott goed aankomt.