Goedkope hoodies zelf bedrukken

Een hoodie is niets meer of minder dan een sweater of een trui met een capuchon. Het is leuk om voor een bepaalde groep of voor een bepaald evenement of een sportclub hoodies te laten bedrukken naar eigen idee. Bij Omnishirt kan je op een eenvoudige wijze zelf een ontwerp maken en dit laten drukken op je sweater.

Zelf je ontwerp maken is heel eenvoudig 

Je gaat naar hun website website omnishirt en klikt op de rode button ‘ontwerpen’. Daarna wijst het zich haast vanzelf. Je kan kiezen voor een aangeboden afbeelding/foto of een afbeelding/foto kiezen van jezelf of je plukt er een van het internet. Je kan allerlei lettertypes uitzoeken en een pakkende tekst erbij zetten. De kleur van de sweater kan je aanpassen in een menu aan de rechterkant. Daar zie je ook de prijs staan. Tenslotte vind je op deze pagina ook een matentabel. 

De mogelijkheden bij Omnishirt

Omnishirt biedt goedkope hoodies aan die comfortabel zitten en gemaakt zijn van katoen dat zeer aangenaam aanvoelt. Je kan naar hartelust kiezen uit allerlei kleuren en allerlei maten variërend van XS tot XXL. Al vanaf euro 15,90 heb je een bedrukte hoodie. Wil je liever een sweatshirt of een T-shirt dan kan dat ook. Zelf je bedrijfskleding bedrukken is ook mogelijk. Het is ook leuk om een bedrukte sweater te geven als verrassend geschenk aan een vriend of familielid. Voor kinderen is het ook erg leuk om te doen. 

De voordelen van Omnishirt

  • Zij bieden een ruim assortiment aan van bekende merken van zeer goede kwaliteit. 
  • De ontwerptool op de website is heel eenvoudig en gebruikersvriendelijk
  • Concurrerende prijzen
  • Een uitstekende klantenservice