Gek op de Tamaris nieuwe collectie

Tamarisk nieuwe collectie

Ik ben gek op de Tamaris nieuwe collectie!

Voor de zomer zocht ik nog een leuke zomerschoen. Ik wilde graag een schoen die onder een net jurkje gedragen kan worden maar ook wel simpel is. Natuurlijk moeten ze ook nog lekker lopen. Ik ging een tijdje geleden met een vriendin een dagje winkelen, beide hoopte wij dat wij leuke schoentjes of sandaaltjes tegen zouden komen voor de zomer. Helaas, we zijn wel veel winkels binnen gegaan maar niks paste echt goed in ons plaatje. Toen wij in een bepaalde winkel waren vertelde een verkoopster dat zij zelf dat Tamarisk nieuwe collectieprobleem ook had maar nog wel een goed merk wist.

We zochten samen verder op internet en kwamen ook een leuke site tegen. De website heet shoetimeonline. Beide hadden wij nog nooit van deze website gehoord. Op de website kwamen wij dus het merk tegen waar de verkoopster het over had. Wij bekeken het aanbod en we waren allebei erg verrast. Erg leuke schoenen voor een goede prijs. Wij waren natuurlijk op zoek naar zomer schoenen of sandaaltjes dus zochten verder. We vonden veel paren leuk tot we het verse assortiment tegen kwamen.

Lastig kiezen was het wel maar we waren er uitgekomen na een tijdje. We bestelde de schoentjes en ze waren al heel erg snel binnen. De hele vakantie heb ik op de zomerschoentjes gelopen en nergens last van gehad. Ook heb ik erg veel complimentjes gekregen! Telkens als iemand vroeg welk merk het was zei ik Tamaris nieuwe collectie! Tamarisk nieuwe collectie