Gebruik speeltjes voor anale seks

Als je vingers de weg naar je prostaat eenmaal weten te vinden, of wanneer je sowieso niet graag je vingers gebruikt, dan kan het gebruik van speeltjes een extra dimensie aan je genot geven. Denk bijvoorbeeld aan een anale dildo, vibrator of misschien een butt plug van Sextoystips? Het aanbod van anale speeltjes is enorm, voor elk wat wils dus. Hier is het sowieso raadzaam om ook een geschikt glijmiddel of een condoom te gebruiken. En nee, het condoom gaat in dit geval dus niet om je penis. Ook hier geldt weer dat je voor jezelf kunt ontdekken wat voor jou het fijnste voelt en welk speelgoed het beste bij je past.  

Probeer het met iemand die je kent en vertrouwt

Mocht je je vertrouwt genoeg voelen met het stimuleren van je P-Spot, dan kun je het met je partner in de praktijk gaan brengen. Natuurlijk kun je dit ook direct vanaf het begin doen, het is in dit geval vanzelfsprekend van belang dat je elkaar vertrouwt en dat je aangeeft wat je wel of niet fijn vindt. Deze twee zaken zijn sowieso van het grootste belang, wil je fijne seks met elkaar hebben en/of nieuwe dingen met elkaar willen proberen.

Jij kunt zelf het beste bepalen of je bedpartner geschikt is om de spannende weg naar je prostaat te vinden, maar het lijkt niet aan te raden om iemand dronken uit de kroeg op te pikken. 

Nu kan het experimenteren beginnen. Tijdens de stimulans van je P-Spot (met vingers en/of speeltje) kan je partner je extra verwennen met hand en mond. Dit geeft nog meer dimensie aan het overweldigende gevoel wat je hopelijk ervaart. Begin rustig, praat tegen elkaar en bouw het op zoals jullie het fijn vinden. Op een gegeven moment vinden jullie de juiste modus en zul je allerlei verschillende prikkels en golven door je lijf voelen stromen die steeds heviger worden. En als alles dan samenvalt… het orgasme van je leven!