Draag jij een leren jasje heren?

Een leren jasje heren, de naam zegt het eigenlijk al maar wat vindt je van een leren jas? Persoonlijk ben ik er een grote fan van hoor, toch zie ik er niet veel op straat lopen. Jammer aangezien leer een lange tijd meegaat zonder vervaging of iets anders. logo-slide

Ikzelf draag geen leren broeken of zo, een leren jas vind ik gewoonweg lekker zitten. Mijn zoektocht op het internet naar een nieuwe jas leidde mij naar de website van Leathershopdoci.nl. Het assortiment wat ik daar gevonden heb is groot genoeg waardoor het kiezen uit hun jassen voor mij lastig werd. Ik heb altijd al een leren jas gehad en deze keer wilde ik er ook niet van af wijken. Bij hun op de website viel mij direct op dat de aanschaf van deze jassen een stuk goedkoper zijn als dat ik elders gezien heb. leren-jas-heren-cognac-Versano-Peter-achter-278x363

Een gok wagen

Bij het bekijken van het assortiment had ik een paar leren jasje heren gevonden die ik wel aantrekkelijk vond. Nu moest ik een keuze maken aangezien ik ze niet allemaal kopen kan. Ik heb na een goede besluit met mezelf ervoor gekozen om ook maar 1 jas te bestellen.

Bij het invullen van de gegevens hoefde ik alleen maar af te rekenen en mijn adres in te voeren. De rest werd door hun geregeld! Nu ik mijn jas binnen heb wil ik maar al te graag naar buiten om te laten zien, je kan denk ik wel nagaan hoe leuk ik mijn jas vindt?heren-jassen-met-bontkraag-300x243