Dit is de kleding outlet waar wij graag kopen

to be dressed

Wij hebben een outlet gevonden waar wij vaak shoppen, de kleding outlet waar ik het over heb is To Be Dressed. Zij hebben de leukste merken voor bijzonder goede prijzen. Dit komt omdat dit kleding is die niet meer in de gewone winkels hangt, omdat het is vervangen door nieuwe collecties. Dat is voor ons erg leuk, want outlets nemen die kleding over en verkopen het opnieuw voor voordelige prijzen. Toen ik To Be Dressed tegen kwam dacht ik in eerste instantie dat dit niet kon kloppen! Ik zag bijvoorbeeld een trui van mijn favoriete merk, waar maar liefst 50% vanaf ging. Daar moest ik vaker shoppen! En daarom raad ik dit jullie ook aan. Voor iedereen hebben zij mooie kleding, van echt goede merken. Voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen. En dan heb ik het niet alleen over kleding, maar ook schoenen en accessoires ook!

to be dressedVeel merken, mooie prijzen

Wij gaan binnenkort nog even online kijken om nieuwe schoenen te kopen. Zeker voor de kinderen is dat interessant. Op deze manier kan ik voor hen goede kwaliteit kopen, maar hoef ik daar niet de volle mep voor te betalen. Dat scheelt al snel tientallen euro’s en dat maakt shoppen toch wel tien keer leuker moet ik zeggen. Het is wel eens afwegen wat de goede maten zouden zijn, maar bij To Be Dressed kunnen wij altijd bestellen waardoor het thuis geleverd wordt en het terug sturen als het toch niet goed is. Een goede vondst is het zeker!

to be dressed