Deze accessoires zijn dit voorjaar helemaal in

Ieder seizoen zien we in de fashionwereld nieuwe trends terug. Ook dit voorjaar is dat weer het geval! In dit artikel deel ik graag de laatste modetrends met je en ik ga specifiek in op de trends op het gebied van accessoires. Dus, ben jij benieuwd wat er dit voorjaar hélemaal hot is? Lees dan vooral verder!

Less is more: de pasjeshouder

De pasjeshouder wordt ieder jaar populairder om dat we steeds minder contant betalen. Tot op heden was de pasjeshouder echter nooit echt een ‘sexy’ product. Door is inmiddels wel verandering in gekomen! Steeds meer hippe modemerken wagen zich aan de pasjeshouder en brenger trendy designs uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pasjeshouder van leer?

Portemonnees van Berba

De portemonnees van Berba zijn niet alleen superleuk: ze worden ook nog eens eerlijk gefabriceerd! Bij het productieproces is er extra aandacht voor de medewerkers in het naaiatelier én voor het milieu. De portemonnees van Berba worden namelijk gemaakt van duurzame materialen en van een type leer dat op een natuurlijke manier is gelooid. Wil je meer weten over het merk Berba of wil je zelf zo’n superleuke portemonnee kopen? Kijk dan eens op Lederwarenwebshop.nl!

Een stoere weekendtas

De weekendtas is een item dat we al jarenlang terugzien en ook in 2020 kun je met een weekendtas weer prima voor de dag komen! Een weekendtas is natuurlijk erg handig, want je kunt er een hoop spullen in kwijt. Ideaal als je er een dagje op uit gaat bijvoorbeeld.

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb weten te inspireren. Ben je zelf op zoek naar zo’n leuke pasjeshouder, portemonnee of weekendtas? Kijk dan eens op de website van Lederwarenwebshop!