De kapper uit Mijdrecht is van alle markten thuis

Welkom bij de gezelligste kapper Mijdrecht, oftewel kapper Jack’s Sisters. Bij deze kapper kan je werkelijk allerlei soorten behandelingen krijgen, zoals:

  • wassen
  • knippen
  • föhnen
  • verven
  • permanenten
  • aanbrengen van haarstukjes
  • make-up

Eigenlijk heel veel behandelingen en je kan er zeker van zijn dat deze behandelingen op een zeer professionele wijze worden uitgevoerd. Omdat ik nodig naar de kapper moet, maar eigenlijk nog niet weet heb ik de raad van één van de medewerkers gevraagd. De kapsters die hier werken hebben een zeer goede kijk op de verschillende kapsels en kunnen mij goed adviseren wat leuk bij mij zal staan.  

Maak online een afspraak bij deze kapper

Meestal tegen de avond krijg ik het idee om een afspraak bij de kapper in Mijdrecht te maken, maar dan is deze winkel niet open. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om online bij deze kapper een afspraak te maken, door slechts het contactformulier in te vullen en te verzenden. Voor mij is dit een geweldige oplossing omdat ik zo op elk moment een afspraak kan maken.

Ook interesse om een afspraak te maken, bel dan naar het telefoonnummer op de site of vul het formulier online in. Voor het gemak zet ik hieronder de openingstijden neer:

Ma 10:30 – 17:00

Di 08:30 – 17:00

Wo 08:30 – 17:00

Do 08:30 – 18:00

Vr 08:30 – 18:00

Za 08:00 – 14:00