De asring rond klassiek dames – goud bij UitvaartUniq.nl

Iedere week vertelt 1 van onze medewerkers u graag wat meer over een specifiek assieraad. Ditmaal gaan we dieper in op een prachtige as ring speciaal geschikt voor de vrouw; De ‘Asring rond klassiek dames – goud’.

Uitvaart

De asring rond klassiek dames – goud.

Een prachtige gouden asring, vervaardigd in een klassiek ronde vorm, heel mooi in haar eenvoud. De breedte van deze ring betreft 7 mm. Een prachtige klassieke gouden ring, waarmee u de as van uw overleden dierbare – alsmede de herinneringen aan uw dierbare – altijd dichtbij u draagt, overal waar u gaat. De ‘Asring rond klassiek dames – goud’ heeft een holle ruimte voor een kleine (symbolische) hoeveelheid as, een haarlokje, of een beetje zand van het graf. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze producten, ontvangt u tevens een certificaat van echtheid. Dit product kan alleen door ons gevuld worden met de as van uw overleden dierbare. Wij verzoeken u hierbij dus ook om ons een beetje as aan te leveren, hoe gaat dit precies in zijn werk?

  • Wij verzoeken u om, na bestelling, een kleine hoeveelheid as (ongeveer 2 theelepeltjes) per post te versturen. Uiteraard zullen wij de as van uw overleden dierbare met alle respect behandelen en verwerken.
  • Wij adviseren u om de as stevig te verpakken (minimaal in een zakje, dat goed afgesloten moet worden). Tevens adviseren wij om hiervoor een ‘bubble envelop’ te gebruiken.
  • U kunt de envelop aangetekend versturen, zodat de zending altijd getraceerd kan worden.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om zowel uw naam als uw bestelnummer op een briefje in de envelop bij te voegen. Zonder uw naam + bestelnummer zullen wij geen verdere actie ondernemen.

Na ontvangst zullen wij u uiteraard informeren en zullen wij ervoor zorgen dat uw assieraad met zorg en respect gevuld wordt met de as van uw overleden dierbare.