Clip-in hair extensions voor een natuurlijke en vollere haarlook

Heb je korter haar dan je graag had gewild? Of ben je op zoek naar een vollere bos haar, maar werken de haarmiddeltjes die je hebt gekocht eigenlijk niet? Dan zijn hair extensions de perfecte oplossing. Je blijft de natuurlijke haarlook houden, maar dan wel een stuk voller en langer. De hair extensions van OxY zijn geschikt voor ieder haartype en voor elke haarkleur. Maak ook indruk op je directe omgeving met de prachtige clip-in hair extensions van OxY.

Dé oplossing voor dunner wordend haar
Door de jaren heen wordt het voor jou als vrouw steeds lastiger om je haar in een mooi model te krijgen en de volle uitstraling te behouden. Haar wordt vaak dunner en gespleten haarpunten komen vaker voor. De perfecte oplossing hiervoor zijn de hair extensions. Een extension geeft je natuurlijke haar meer volume en uitstraling. De extensions van OxY rekenen af met alle vooroordelen over extensions en bieden volop voordelen voor jou en je haar. Wil je weten hoe de hair extensions van OxY eruit zien, klik hier

Zoals je kunt zien zijn de hair extensions van OxY bijna allemaal gemaakt van natuurlijk haar, waardoor je enkel de voordelen zult zien. Je krijgt niet één extension, maar meerdere laagjes over elkaar. Deze zijn door middel van clipjes makkelijk vast te klikken aan je oorspronkelijke haar, waardoor ze heel natuurlijk blijven zitten. Omdat de clipjes zijn gemaakt van siliconen zal je geen last krijgen van een trekkend gevoel. Ook blijven de clipjes beter hangen dan voorheen, waardoor je niet midden op dag opnieuw de extensions moet bevestigen. De hair extensions van OxY zitten de hele dag comfortabel en laten je genieten van een vol bos haar.

Laat je inspireren
OxY helpt je graag met de keuze voor hair extensions die perfect bij je passen. Je kunt je via de website ook laten inspireren door dames die je al zijn voorgegaan. Voor ieder haartype en iedere haarkleur zijn extensions verkrijgbaar. Soms is het mooier om een andere kleur extension te nemen dan je oorspronkelijke haar, wanneer ze bijvoorbeeld mooi matchen met je eigen haar.

Het inbrengen van de hair extensions kost je slechts enkele minuten, waardoor je hier elke dag gebruik van kan maken. OxY leidt je met een instructievideo door het hele proces van het inbrengen van hair extensions, waardoor je met een beetje ervaring binnen enkele minuten de extensions zelf in kunt brengen. Zo kun je dagelijks genieten van prachtig vol haar en een indrukwekkende look.