Cayucos

Stork Beige

Cayucos is een echt Californisch plaatsje, gelegen aan de kust van de Pacific Ocean. Er heerst nog rust en vrede in dit stadje. Het tijdloze karakter en de rijke historie hebben er toe geleid, dat de ontwerpers van ecologische schoenen hun inspiratie uit deze Californische plek hebben geput. De merknaam van deze schoenen is dus gebaseerd op dit kustplaatsje. Schoenen van dit merk zijn ecologisch verantwoorde schoenen. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zonder dat er dierlijke stoffen aan zijn toegevoegd. Een schoen die iedereen past.

Ecologisch verantwoord

Waarom ecologisch? Niet zo maar een vraag waar je direct antwoord op kunt geven. Ecologisch staat in ieder geval voor het behoud van de natuur, met respect voor mens en dier. Zorgen dat het milieu in orde blijft en dat deze wereld ook voor de mensen na ons nog leefbaar is. Biologische producten zijn het gevolg. Wanneer je kiest voor een biologisch en/of veganistische leefstijl, kiest voor een beter leven. Niet alleen met voedselinname, maar ook de kleding en schoenen die je aantrekt, moeten bijdragen aan een beter leefmilieu.

Ecologisch

Productie

Biologische producten koop je bij de boer, die nog met aandacht zijn gewassen laat groeien. Zo moet het dus ook zijn, wanneer je een paar schoenen gaat aanschaffen. Deze moeten ook met zorg en aandacht zijn gemaakt en op de juiste wijze zijn geproduceerd.

Dit merk schoenen past helemaal in het veganistische leefpatroon en dragen bij aan een verantwoord product. De fabriek die deze schoenen creëert is gevestigd in Spanje. Er wordt nog daadwerkelijk met het personeel rekening gehouden door ze de beste werkomstandigheden te bieden.

Schoenen van Cayucos

Schoenen online kopen

Deze schoenen kunnen online worden aangeschaft, maar zijn ook verkrijgbaar in een aantal winkels verspreid in Nederland. Kijk voor meer informatie op de website.