Black banana kleding kopen

In het jaar 2011 werd Black Bananas al snel populair en behoord nu tot een van de topmerken in Nederland. Dit kledingmerk wordt gezien als een snel modemerk, omdat het elke maand nieuwe items uitgeeft. Dit wordt gedaan omdat de klant altijd iets nieuws heeft om te kopen. In dit artikel zullen wij het hebben over het kopen van kleding van het merk Black Bananas.

Black Bananas beschikt over een aantal producten zoals shirts, joggers, beanies, caps, shorts, swimshorts en nog veel meer. De kledingstukken komen in verschillende maten, kleuren en opschriften. Zo heb je bijvoorbeeld BLCK BNNS TAPE JOGGERS, TAPED HOODY, F.C. Crewneck shirts, F.C. Joggers, Basic T-shirts en nog veel meer.

De items zijn exclusief van de BLCK BNNS collectie. Ze zijn geen one size, dus je maat zal er wel zijn. Bijvoorbeeld als je maatje S (small) bent, zal je wel zeker maatje S krijgen. De kledingstukken van Black Bananas zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Verder kunnen producten los van elkaar gedragen worden of samen als bijvoorbeeld een trainingspak.

Dit kledingmerk werd bekender doordat bekende artiesten als Jonna Fraser, Leafs, Jorgen Rayman en Lars Veldwijk het begonnen aan te doen. Momenteel kun je het merk Black Bananas ook in het Midden-Oosten vinden.

Conclusie

Het kopen van kleding van het merk Black Bananas zorgt voor een frisse uitstraling en een leuke look. Indien jij niet online jouw kleding wilt kopen, kan je die ook doen bij een van de fysieke winkeltjes die het merk Black Bananas in de aanbieding hebben. Bestel eenvoudig online via:

https://www.forza.nl/black-bananas/