Bijzonder mooie gala kleding

Iedereen noemt mij een mode freak en daarom ben ik ook altijd op zoek naar de mooiste mode en deze keer specifiek op zoek naar gala kleding. Het liefste kleed ik mij zo opvallend mogelijk en niet om op te vallen, maar op deze manier voel ik mij het beste. Vaak koop ik alleen mode waarvan ik weet dat deze uniek is en verder nergens te koop wordt aangeboden. Zo kwam ik bij Jos Exler tercht. Zij is couturieren staat al ruim 40 jaar garant voor kleurrijke en expressieve creaties. Precies waarna ik op zoek was, meteen een afspraak met haar gemaakt.  

Een geweldig feest in een zeer mooie jurk

Nadat ik met Jos Exler een gesprek had gehad en mijn wensen aan haar kenbaar had gemaakt is zij aan de slag gegaan. Eén van de kenmerken die zij in haar ontwerpen heeft, is het beschilderen van stoffen. Dit maakt elk kledingstuk zo uniek . Voor mijzelf had ik haar de opdracht te geven om een bijzonder mooie gala kleding te ontwerpen. Het liefst een jurk met het “wauw”effect, maar daar hoeft zij geen moeite voor te doen. Elk model wat zij maakt heeft dit effect, kijk maar eens op haar site om dit te oordelen.